Nieuws

Wordt EK squash vrijwilliger

1 april 2013

Van 1 tot en met 4 mei is het Frans Otten Stadion Amsterdam het kloppend hart voor het EK Teams. Maar liefst 32 landen zullen naar onze hoofdstad afreizen in het jaar dat Squash Bond Nederland haar 75 jarig jubileum viert. Ook de Europese Squash Federatie is jarig en viert bij ons haar 40 jarig jubileum.

Voor het EK Teams zijn wij op zoek naar vrijwilligers die gedurende het EK ons willen helpen om er een zeer geslaagd kampioenschap van te maken. Kijk naar onderstaande functies en laat direct iets van je horen.

Ontvangst Schiphol

Op dinsdag 30 april 2013 komen alle deelnemende teams en scheidsrechters aan op Schiphol. Wij willen een zeer goed gastheer zijn en daarom zoeken wij enkele personen die op de luchthaven onze gasten in de aankomsthal verwelkomen en hen daarna begeleiden naar de bus die voor ze klaar staat naar het hotel.

Speciale functie details:
- Engels sprekend
- Beschikbaar op 30 april

Chauffeur

Naast de touringcars welke ieder uur van hotel naar Frans Otten Stadion rijden hebben we ook nog ‘klein transport’. Voor dit klein transport zijn wij op zoek naar chauffeurs welke speciale ritjes gaan verzorgen in een 9-persoonsbusje.

Speciale functie details:
- Voor deze functie dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs.
- Beschikbaar van 30 april t/m 4 mei

Hoteldesk

Al onze gasten zullen in mei verblijven in Hotel Van der Valk Schiphol A4. In het nieuwe gedeelte van het hotel hebben wij een speciale ‘EK Desk’. Hier zullen wij onze gasten ontvangen en van de nodige informatie voorzien.

Speciale functie details:
- Goed in Engels, woord
- Beschikbaar van 30 april t/m 4 mei

Live Score

Elke wedstrijd van het EK op de voet volgen en ook nog als vrijwilliger actief zijn? Nou dan is deze functie echt iets voor jou, want we willen alle 16 banen voorzien van live score.
Met een computer volg jij de wedstrijd op de voet en met enkele simpele toetsen werk jij elke seconde het scorebord bij en komt de stand in de wedstrijd direct op internet. Zo kan iedereen elke wedstrijd van het EK overal ter wereld op de voet volgen.

Kids Day

Op donderdag 2 mei zal er de Kids Day worden gehouden in Frans Otten Stadion. Veel leuke activiteiten voor kinderen ter promotie van de squash sport. Uiteraard willen wij dat nog meer kinderen gaan squashen naar het zien van de Europese toppers en het zelf actief met een racket in de hand staan.
Help ons team de diverse activiteiten te begeleiden.

Media Team

Gedurende het EK zullen wij dit kampioenschap qua uitslagen, achtergronden verhalen, live beelden en fotoreportages zeer breed in Nederland maar zeker ook daar buiten onder een ieders aandacht gaan brengen. Kom jij het Media Team ondersteuning om onze website te vullen, volop via social media het EK belichten, gastheer/vrouw voor de aanwezige pers en artikelen schrijven over het EK?

Speciale functie details:
- Affiniteit met social media
- Goed in schrift
We zoeken ook nog extra naar mensen die reeds bestaande Engelstalige artikelen willen vertalen in het Nederlands.

Dopingcontrole

Gedurende één van de dagen van het EK hebben we doping controle chaperonnes nodig. Onder aansturing van de doping autoriteiten assisteer je bij het begeleiden van spelers naar de doping controles.

Ruim inzetbaar!

Als je nu denkt……ja leuk al die functies hierboven maar ik ben van 1 tot en met 4 mei beschikbaar en wil dagelijks diverse werkzaamheden verrichten en af en toe ook top squash kijken, meld je dan aan en dan gaan we samen naar een dagelijkse invulling voor je kijken.
Uiteraard zal het voor iedere vrijwilliger gedurende het EK aan niets ontbreken. Wij zorgen dagelijks voor kleding en diverse maaltijden.

Meld je nu aan via etc2013@squashbond.nl t.a.v. Michelle Sluiters.