Nieuws

Nieuwe website squashbond Nederland online

4 april 2013

Met trots presenteert de Squash Bond Nederland de nieuwe website. De laatste maanden is hard gewerkt om de website klaar te krijgen in het jubileumjaar waarin de bond 75 jaar bestaat. Wat kan er allemaal met de website? Lees een samenvatting van de nieuwe mogelijkheden in dit nieuwsbericht.

De nieuwe SBN-website heeft allereerst een opvallende nieuwe vormgeving. Het nieuwe logo is uiteraard gebruikt en de logokleuren zijn overal consequent toegepast. Maar daar komt u niet voor. Hieronder de meest opvallende functies:

Actuele informatie en nieuws

Zoals u gewend bent bevat de website de actuele informatie over squash en de SBN. We hebben de informatie in overzichtelijke menu's ondergebracht. Mocht u desnoods iets niet kunnen vinden, dan kunt u een zoekterm invoegen op de zoekmachine of direct contact opnemen met de webbeheerder. Actuele nieuwsberichten vindt u in de bovenste oranje sectie. Daar kunt u ook een nieuwsoverzicht openen. Nieuws dat meer toelichting nodig heeft, vindt u direct daaronder. Er is bovendien een kalender met alle aankomende toernooien en andere belangrijke evenementen en bijeenkomsten, en natuurlijk ontbreekt het actueletwitteroverzicht niet.

SBN-Nieuwsbrief

Via de website zal een periodieke online nieuwsbrief te vinden zijn. Het eerste nummer is daarvan inmiddels verschenen en raadpleegbaar. U kunt zich daarop abonneren door het insturen van enkele gegevens. Leden zijn niet automatisch abonnee, u moet zich als lid apart te registreren als abonnee om de nieuwsbrief te ontvangen. De actuele (en eerderverschenen) nieuwsbrieven zijn ook altijd rechtstreeks op de website te lezen. Klik daarvoor op het kopje 'aanmelden'.

Gepersonaliseerde informatie

Een nieuwe functie is de gepersonaliseerde informatie. Allereerst vindt u op de homepage de meest actuelenationale ranking van heren, dames en gemengde teams in de nationale competitie. U kunt in het ranking menu onder 'zoeken' ook uw eigen ranking vinden. Kort na de lancering van de nieuwe website zal ook eenbesloten ledendeel komen waarop u kunt inloggen met uw lidmaatschapsnummer. Daarin vindt u niet alleen uw persoonlijke ranking en scores, maar ook kunt u daar eventuele wijzigingen in uw persoonsgegevens direct doorgeven. In het besloten ledengedeelte kunt u straks ook nieuwsberichten, foto's en kalenderitems voor plaatsing op de website aan de redactie doorgeven. U hebt dus meer mogelijkheden om de SBN website te gebruiken om andere leden te attenderen op nieus of op interessante evenementen.

Mobiele website via SBN-app

U kunt de website ook raadplegen op tabletformaat of via uw smartphone. In het laatste geval telt SBN een applicatie beschikbaar om de website geschaald op uw mobieltje te kunnen raadplegen. Zie daarvoor de optie Downloads, in de blauwe sectie onderaan: SBN app.

Betere zichtbaarheid van aangesloten accomodaties en clubs

Aangesloten clubs zijn beter zichtbaar via de accomodatiezoeker. Die vindt u in het menu SBN of onderaan het blauwe gedeelte waarin specifieke functies van de website onder de aandacht worden gebracht. U vindt daar ook de nieuwe pagina's die zijn aangemaakt.

Tot slot

De Squashbond Nederland hoopt met deze nieuwe website de leden nog beter te bedienen en ook nieuwe leden aan te trekken. Er is een directe mogelijkheid om zich als lid van de SBN via de website aan te melden. Op termijn leidt de koppeling tussen de SBN website en de website Toernooi.nl tot een snelle en gemakkelijke inschrijving op alle toernooien die door SBN zijn erkend.

Hebt u vragen of suggesties, mailt u dan de redactie. Alleen samen kunnen we de website nog beter laten aansluiten bij uw wensen.